13

Jul 2015

Vinduer

I dag var vindues-dag. Mens en af tømrerne satte Velux vinduer i taget på sydsiden så gik vi tre andre og hyggede os med de andre vinduer. 

  
Nye krav til isolering betyder at vi har fået 3-lags glas og jeg skal hilse at sige de er tunge!

  
Jeg kan slet ikke forstå at jeg overhovedet overvejede at sætte dem i alene. Det ville simpelthen ikke have været muligt. 

  
Vi var nød til at tage vinduerne ud af rammen inde vi flyttede dem fordi vi ikke kunne bære dem. Til gengæld giver det en lækker kvalitetsfornemmelse. 

  
Vi nåede ikke helt at få alle vinduer og døre i men forventer at blive færdige i morgen. 

  
Det er også planen at de 4 Velux vinduer på nordsiden kommer i. 

Vi havde kort besøg af elektrikeren som skulle sætte måler op. Han overbragte den kedelige besked om at måleren skal side uden på huset! Æv, det var en streg i regningen for dels er den grim og dels betyder det at der skal skæres hul i den nymurede facade. Øv æv øv. 

 • Thomas K-A

  14 07 2015

  Hold da op hvor I rykker Jensen og Haarup. – Og samtidig bli’r det tydeligvis virkelig høj kvalitet det hele 🙂

  Desuden er det rigtig sjovt med dag-til-dag opdateringerne her på siden. Lad et endelig bloggen flyde. I ønskes ellers mægtigt byggevejr videre frem i ferien. Og så må vi jo håbe, at det ikke når at blive HELT færdigt, før ‘bygningsinspektionen’ får anledning til at komme ud af røret her fra Sjælland 😉

  • admin

   14 07 2015

   Tak, Thomas for at du følger med her! Det rykker ganske rigtigt med en flok dygtige håndværkere. En stor fornøjelse! Vi håber på en snarlig inspektion af inspektionsholdet 🙂