Vores gode tømrer, Jens Christian Brun, gav mig lektier for – lav skillevægge.

Jeg fik Stark til at levere reglar som spærtræ og en stor bunke OSB plader. De lå klar i går og skulle så bruges i dag. Det var svært at komme i gang for jeg fik alrdig målt op hvor gulvvarmeslangerne går og eftersom skillevæggenen skal gøres fast i gulvet så var der jo en reel fare for at komme til at bore gul i slangerne. Jeg fandt nogle billeder som jeg tog den dag Lars og jeg lagde slangerne og bruge dem som mål. Jeg målte ikke bare et par gange – jeg målte nok mindst 10 gange for at være sikker inden jeg borede huller i betonen!


Det blev heller ikke lettere af at der var nogle mål der ikke passede. Tegningens mål viste sig ikke at svare til virkeligheden så der skulle rimproviseres lidt. Skillevæggen mellem soveværelse og stue har to ekstrafunktioner: understøtte den store H-bjælke og afstive huset mod nord.

Så kan jeg i øvrigt oplyse at det er svært at bruge en lodsnor her ved Vesterhavet hvor det blæser. Desværre er min krydslaser ikke lysstærk nok til brug i dagslys.

Jeg nåede ikke mere end skelettet til en væg i soveværelset og en til badeværelset. I morgen skulle det gerne blive til væggen imellem soveværelse og bad og så forhåbentlig beklæde den ene side med OSB plader..