Efter flere ugers fravær fra byggeriet blev det endelig muligt at komme videre. Og sikke dog et vejr – her midt i maj er det 24C! 

Lørdag kom jeg igang sidst på formiddagen og fik lavet forskalling på gavlen ud mod vejen men allerede efter et par timer var der så varmt at alle vinduer og døre måtte åbnes og en pause måtte der til. 


Gavlen fik sidste lag isolering og så Fermacell gips. 


Byggeriets sidste gipsarbejde må være skunken og her måtte der også isoleres og trækkes tomrør til el. 

Desværre manglede jeg et par meter lægter og 3 gipsplader så jeg måtte skifte til nedforskalling af de skrå lofter. 


Heller ikke hertil var varelageret af materialer tilstrækkeligt så indkøbslisten til mit næste besøg hos Stark er nu udbuddet med 20 meter reglar, 6x150mm skruer og meget mere. 

Søndag kom Ann fra Harboøre forbi for at se hvad hun skulle give tilbud på for hun er maler og helt sikkert både bedre og hurtigere end jeg er til at spartle lofter og vægge. 

Søndag fik jeg også besøg af en ung gut der forhandler den dampspærre og lim jeg har brugt. Han var på ferie med sin familie men kunne åbenbart på afstand kende sine produkter som hedder RAW og sælges til Stark som deres private label. Han gennemgik hvad der stadig var synligt og kunne så berette at det så ok ud! Jeg var lettet over at få dette “stempel” af mester selv ? …


Til slut en iskold Cola på stranden og så hjem til Birgitte og Olga – og den langhårede græsplæne.