08

Aug 2016

Ferierapport #4

Så er sommerferien uigenkaldeligt slut og vi er hjemme igen i Kragelund. Det har været herligt at være sammen om at bygge hus og selvom vi ikke har nået nær så meget som (jeg havde) håbet så er det dog tydeligt at det går fremad. Det er ikke kun undskyldninger som dårlig ryg der har sat sine begrænsninger men også et par hovsa’er:

IMG_7649

Da vi fik pakket køkkenet ud og stillet op var det på mystisk vi blevet bredere end væggen som vi (jeg) tog mål efter – ca. 9 cm! Det betød at vi enten måtte ændre køkkenet eller ændre væggen og så man kan se på billedet gjorde vi væggen bredere og ente med at vi faktisk synes godt om det med. Pyha!

Næste hovsa – allerede dagen efter – var også i køkkenet:

IMG_7658

Smilet var kun til ære for fotografen for det var noget træls at skulle banke hul i det nyspartlede loft som dryssede ned på det nye køkken. Årsagen til ekstraarbejdet var at en god ven (!) havde gjort mig opmærksom på at det ikke var så fikset at have en emhætteslange til at være synlig når den nu kunne skjules.

IMG_7660

Nå, men det var ikke meget værre end at skulle lave en rørskjuler så det var godt det blev gjort.

Vi nåede også en omgang fællesspisning på fyret. Det er en tilbagevendende begivenhed som vi havde premiere på og det var ganske hyggeligt med nogle festlige bordherrer og damer. Maden var fra den lokale slager og ostehandler og super lækker.

IMG_7643

Hjem fra fællesspisning

Køkkenet blev ikke helt færdig, hvilket bl.a. hænger sammen med at komfuret ikke blev leveret og at nogle skuffefronter var leveret i forkert farve. Til gengæld fik vi med køkkenet også leveret en bunke emballage der fyldte en hel trailer.

IMG_7668

Det var et stort øjeblik da der kom vand i vandhanen så vi nu efter et helt år endelig har en rigtig vandhane og ovenikøbet både varmt og koldt!

Imens jeg borede huller eller hvad det nu var så var Birgitte bl.a. ude i blæseværet for at slibe vinduer:

IMG_7662

Den første opmærksomme læser, der kan gætte hvad det skal bruges til vinder et ophold på adressen …!

En af de sidste aftener var der både vindstille og klart så jeg bevæbnede mig med nyt kamera og gik ud til kanten for at tage en natfoto:

IMG_0266

Bovbjerg fyr og Mælkevejen

Som en af de sidste ting fik vi endelig vand i brusekabinen – det var en meget stor dag og blev blev stor tilfredshed afprøvet.

IMG_7674

Ja ja, der mangler stadig ledningsarbejde og en ventilator men det tager ikke glæden fra mig ved at være kommet i bad – efter 1½ uge!

Ferierapporten slutter hermed 🙂