Birgitte kom i aftes og det var dejligt! Det betød at vi kunne begynde dagen efter med morgenmad og flag. Det er jo min fødselsdag 🙂

I går fik jeg bl.a. lavet et arbejdsbord som skulles bruges i dag. 

  
Jeg har jo set at mit håndværkeridol, Matte fra serien Bygglov, altid har et ordentlig arbejdsbord. Det bliver brugt til alt til alt lige fra tegninger til arbejde med dyksaven. I dag skulle bordet bruges til arbejde med isoleringsmaterialet. 

Da Birgitte havde aftensmaden klar var jeg netop blevet færdig med at isolere stueetagen.

Hos Stark mente de jeg skulle bruge Isover i stedet for Rockwol fordi det er nemmere at arbejde med og klør mindre. Hmm, ok, det prøver jeg vel vidende at det ikke vil falde i god jord hos Simon.  Allerede efter første balle stod det klart at det klør lige så meget og at det er sværere at arbejde med. Godt nok frynser det ikke så meget men det kræver mere præcis tilskæring og det er så bløder at siderne bliver trykket flade og derfor skal rettes op med fx en bred kniv. Øv. 

  

  
Men jeg nåede det og kom “hjem” i campingvognen til dejlig fødselsdagsmad.